РАМКИ С ТЕКСТИЛ

16 февруари 2018
РАМКИ С ТЕКСТИЛ

Рамките с текстил са решение за бърза и лесна смяна на печатaни тъкани. Изображението се отпечатва на плат, а силиконова лента се ушива около него. След това просто натискаме в профила и леко опънатата тъкан може да се разтегли перфектно.
Удобството при използването на нашите алуминиеви профили в комбинация с иновативни аксесоари и висококачествени текстилните тъкани, които могат да бъдат отпечатани на ширина до 3 м. означават, че нашите текстилни рамки са идеално подходящи за експониране в магазини, шоуруми, офиси и панаирни щандове. Независимо дали искате на стена или самостоятелна или окачена рамка, ще откриете правилното решение с нашите едно- и двустранни текстилни профили.
Предлагаме и профили, в които можете да интегрирате високоенергийни светодиодни модули, които ще гарантират, че тъканта се осветява равномерно и образът става още по-наситен. Можете също да включите шумопотискащ материал зад печатания плат, за да се подобри акустиката на помещението или да се създадат кътове или зони.
Тук не само ще намерите профилите и нужните ви аксесоари , но можете също така да поръчате напълно сглобена по размер рамка с изображение или отпечатаната и ушита тъкан.

ИНОВАТИВНИ ТЕКСТИЛНИ РАМКИ НА НОВИ ЦЕНИ

От днес предлагаме пълната гама от профили за иновативните текстилни рамки на нови, много по-добри цени без аналог.

прочети още
РАМКИ И ДИСПЛЕИ

Очаквайте много скоро пълната гама рамки и дисплеи - постер рамки, меню бордове, стойки, ролбанери, снап рамки и профили и други.

прочети още
РАМКИ С ТЕКСТИЛ

РАМКИ С ТЕКСТИЛ, АЛУМИНИЕВИ ТАБЕЛИ, АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ ЗА ТАБЕЛИ, МОДУЛНИ СИСТЕМИ ЗА РЕКЛАМА, ФИКСАТОРИ, ДИСТАНЦИОНЕРИ, ПРОФИЛИ ЗА ОПЪВАНЕ НА ВИНИЛ, НАДПИСИ С ФИБРАН

прочети още
текстилни рамки