ГОТОВИ РАМКИ С ТЕКСТИЛ

ГОТОВИ РАМКИ С ТЕКСТИЛ

Иновативните текстилни рамки са решение за бърза и лесна смяна на печатaни тъкани. Изображението се отпечатва на плат, а силиконова лента се ушива около него. След това просто натискаме в профила и леко опънатата тъкан може да се разтегли перфектно.
Предлаганите алуминиеви профили в комбинация с нужните аксесоари и висококачествените текстилни тъкани, които могат да бъдат отпечатани на ширина до 3 м. означава, че нашите текстилни рамки са идеално подходящи за експониране в магазини, шоуруми, офиси и панаирни щандове. Независимо дали предпочитате стационарна, закачена или висяща рамка, ще откриете правилното решение с нашите едно- и двустранни текстилни профили.
Предлагаме и профили, в които можете да интегрирате високоенергийни светодиодни модули, които ще гарантират, че тъканта се осветява равномерно и образът става още по-наситен. Можете също да включите шумопотискащ материал зад печатания плат, за да се подобри акустиката на помещението или да се създадат кътове или зони.
Тук не само ще намерите профилите и нужните ви аксесоари , но можете също така да поръчате напълно сглобена по размер рамка с изображение или отпечатаната и ушита тъкан.

Посочените цени са за квадратен метър с включен плат. Предлаганите текстилни рамки могат да бъдат в различни разновидности (светещи и несветещи, едностранни и двустранни, за монтаж на стена или висящи).

Подреди по
текстилни рамки