АЛУМИНИЕВА РЕКЛАМНА СИСТЕМА MSO

АЛУМИНИЕВА РЕКЛАМНА СИСТЕМА MSO

Стилен модулен външен знак!

MSO (MODULE SYSTEM OUTDOOR) е  модулна система за външни знаци, която често е предписание на архитекти и дизайнери в световен мащаб и която дизайнерите използват поради своята гъвкавост, удобство и възможността за създаване на уникални по поръчка знаци

MSO предлага идеалното решение навсякъде, където трябва да се посочи сграда или местоположение, трябва да се представи маршрут или хората да бъдат настанени на правилното място, независимо дали това е за индустриален имот, компания или офис сграда, болница, училище, търговски център или паркинг. Подходящите външни знаци също допринасят за укрепване на фирмената идентичност на компанията.

Външната система MSO се състои от серия кръгли квадратни и елипсовидни алуминиеви стълбове и текстови панели (кутии профили) с височина 46 мм, 60 мм, 100 мм, 120 мм, 150 мм 200 мм и 250 мм. Текстовите панели могат да бъдат фиксирани чрез специални скоби за панели. Други иновативни аксесоари гарантират, че панелите могат да бъдат интегрирани, защото са изработени от различни материали в произволен размер.

Няма намерени продукти.
текстилни рамки