ЪГЛОВА СНАДКА ЗА LED ТЕКСТИЛНА РАМКА

  • Кат. номер: BS19

ПЛАНКА 1 Е ПОДХОДЯЩА ЗА ПРОФИЛИ TFES1, TFES2, TFDS6, TFDS7, H1.

ПЛАНКА 2 Е ПОДХОДЯЩА ЗА ПРОФИЛИ TFDS1, TFDS2, TFDS3, TFDS4,TFDS5.

ПЛАНКА 3 Е ПОДХОДЯЩА ЗА ПРОФИЛИ TFES1, TFES2, TFDS6, TFDS7.

 

Иновативните текстилни рамки са решение за бърза и лесна смяна на печатaни тъкани. Изображението се отпечатва на плат, а силиконова лента се ушива около него. След това просто натискаме в профила и леко опънатата тъкан може да се разтегли перфектно.
Предлаганите алуминиеви профили в комбинация с нужните аксесоари и висококачествените текстилни тъкани, които могат да бъдат отпечатани на ширина до 3 м. означава, че нашите текстилни рамки са идеално подходящи за експониране в магазини, шоуруми, офиси и панаирни щандове. Независимо дали предпочитате стационарна, закачена или висяща рамка, ще откриете правилното решение с нашите едно- и двустранни текстилни профили.
Предлагаме и профили, в които можете да интегрирате високоенергийни светодиодни модули, които ще гарантират, че тъканта се осветява равномерно и образът става още по-наситен. Можете също да включите шумопотискащ материал зад печатания плат, за да се подобри акустиката на помещението или да се създадат кътове или зони.
Тук не само ще намерите профилите и нужните ви аксесоари , но можете също така да поръчате напълно сглобена по размер рамка с изображение или отпечатаната и ушита тъкан.

1,68 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1,68 лв.
Моля, изберете:
текстилни рамки